Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Ziua de premiere la VixenStudio!

La VixenStudio toamna se apropie cu pasi repezi. Da, ne apropiem de sfarsitul verii spre dezamagirea modelelor noastre de videochat care mai merg inca pe ultima suta de metri la piscina, la mare sau stau tolanite la soare pentru un bronz puternic natural. Asta pentru ca nimic nu se compara cu bronzul natural oricat de mult ai merge tu la solar! Vara este anotimpul preferat la noi la studio insa echipa noastra de management stie cum sa le infrumuseteze viata modelelor si in zilele mohorate de toamna. Multe dintre modelele de videochat de la Vixen Studio, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, abia asteapta venirea toamnei dintr-un motiv foarte bun si anume acela ca urmeaza sezonul premiilor si al surprizelor.

Da, cum ati auzit! La VixenStudio inceputul toamnei este marcat de ziua de premiere, pe data de 9 septembrie mai exact. Acum este momentul in care meritele modelelor de videochat care si-au dat cel mai mult interesul de la inceputul anului si pana acum le sunt recunoscute. Se dau premiile de performanta dar si cele de corectitudine si modelele noastre abia asteapta acest moment pentru a vedea daca vor castiga si ele macar unul dintre aceste trofee. Ziua de premiere este foarte importanta pentru Vixen Studio deoarece aici se lucreaza cu oameni si pentru oameni, existand multe modele din firma noastra care au facut sacrificii mari pentru a ajunge la nivelul de a fi recompensate cu un astfel de trofeu.

Si pentru ca fiecare dintre modelele de la VixenStudio merita atentia noastra, noi incercam sa le facem sa se simta deosebite in fiecare an, toamna, pe data de 9 septembrie cand la noi este ziua de premiere. De altfel, cu ajutorul acestor premii spream sa le incurajam si pe celelalte colege ale modelelor premiate pentru ca la anul sa fie si ele in cursa pentru trofeul de performanta sau pentru cel de corectitudine.

Premiul de corectitudine este al doilea cel mai ravnit premiu la VixenStudio dupa cel de performanta. Acesta este acordat modelelor care si-au respectat programul de munca, nu au lipsit si si-au luat munca pe care au facut-o trimestrial in serios. Premiul de corectitudine la VixenStudio nu ii este acordat unui singur model ci tuturor celor care au indeplinit toate sarcinile pe care le-au avut, au fost serioase si nu au lipsit de la turele de munca si mai ales si-au depasit targhetul trimestrial.

Premii primesc majoritatea fetelor de la noi cu ocazia zilei de premiere din 9 septembrie. Si ce este cel mai cool este faptul ca fiecare fata este recompensata exact dupa cum a muncit in anul respectiv iar cadourile din pungute pot diferi de la o fata la alta. Toate primesc daruri din partea noastra insa modelele de videochat cele mai bune de la VixenStudio pot primi in pungutele de cadouri lucruri mai subtantiale din punct de vedere fianciar spre deosebire de celelalte colege ale lor.

Astfel, toate darurile primite de catre modelele noastre in aceasta zi de sedinta pot include parfumuri scumpe, bijuterii de aur, ceasuri de lux, truse de machiaj sau accesorii vestimentare create de branduri cunoscute pe plan mondial. Toate cadourile sunt acordate modelelor conform personalitatii pe care o au dar si conform muncii pe care au depus-o de-a lungul anului la cel mai profesional studio de videochat din Iasi.

Nu putem uita in ziua de premiera nici de echipa tehnica si de toti angajatii nostri din spatele scenei si ii recompensam si pe ei pentru performantele aduse anual acestui studio. Deci, la noi toata lumea este premiata la inceputul toamnei si toti angajatii abia asteapta sa vina ziua de sedinta pentru a vedea ce premii interesante au primit.

Vino si tu in echipa noastra de la VixenStudio daca iti doresti sa primesti cadouri trimestrial in functie de beneficiile pe care le aduci familiei noastre de la inceputul anului si pana la inceputul toamnei! Te asteptam!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?